Natur

Idag var vi tillbaka från våran långa och tuffa sjukdomstid eftersom vi inte ville missa idrotten och naturen. Plus att det faktiskt var Therese födelsedag idag image9 och hon blev 19 år.Vi hade bestämt ihop med Helen att Therese skulle få ett presentkort i cafeterian och ringde till Helen för att kolla hur mycket hon ville lägga. Men den lilla skolkaren var hemma och sov, men sa att hon skulle komma på engelskan. Efter att vi hade stoppat upp hela kön till cafeterian när vi frågade om presentkort gick vi upp till skåpen och fixade ett eget, och Linda offrade en bild på Michael. Sen gick vi för att ha idrott med Göran och Therese var i tid!image8

I alla fall körde vi bingo som egentligen går ut på att man springer fram och tillbaka på olika banor och kryssar för numret på den bana man gjort på en bingobricka, alltså inte den lugna varianten som pensionärerna kör. Alla blev sjukt varma och sprang ut i kylan för att få luft, och när vi kom in var det dags för en ny omgång. image10 Sen gick vi tillbaka och dushade och efter att Therese hade fått sitt presentkort utan att första se vad det var men när hon sen såg det blev hon i alla fall glad. Efter det var det dags för natur där vi skulle lära oss om kolets kretslopp men det som vi bäst kom ihåg var att det är okej för vissa (inte Linda och Johanna) att prata och att vissa lärare inte verkar gilla Therese som kom lite sent på lektionen och bar fick 8 minuter rast när vi andra fick 10. Och sen drog hon över lektionen med två minuterimage11Linda var tvungen att missbruka druvsocker för att ta sig igenom lektionen.

Sen hade vi mat (korvstroganoff) och sen var det dags för att ha engelskaredovisning, Linda hade om Michaelimage12 och Johanna om New York och vi fick faktiskt redovisa i samma grupp. Efter det gick vi till datasalen och skulle läsa bloggen eftersom Lindas data är trasig och då hade några ettor näringslära där, och vi kände hur mycket vi inte saknade det ämnet! Sen blev vi bortkörda eftersom vi inte hade bokat och var tvugna att lämna plats åt eleverna som skull jobba! Sen hade vi samhäll där vi pratade om socialism och sånt.

Efterskolan gick vi och Therese upp till sekunden där Linda och Therese skulle köpa godis och på vägen upp hade Linda blivit knäpp efter en druvsockerkickimage13 och var lite konstig men snäll eftersom hon bar Johannas tunga väska hela vägen upp till stan. Sen satte vi oss på vårat favoritsäte i bussen hem och diskuterade alla vanliga saker plus nåra nya. Sen gick Linda av och lämnade Johanna ensam på bussen. Sen fick hon åka och städa där hennes snälla pappa väntade med musik och när dom kom hem hade han satt upp alla hennes hyllor i hennes rumimage14. Förresten så blev Linda väldigt glad idag på engelskan när Petra sa att hon hade gråtit första gången hon hade hört Speachless med Michael. Jaja i morrn är det dags för vårat fredagsäventyr!
 
GRATTIS THERESEimage15

// Linda och Johanna

Förresten gjorde Filip en vääldigt god gärning mot Helen idagimage16 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0