Den med Lindas återkomst

Heej! Nu är jaaaaag, Linda tillbaka i klassen igen vilket känns bra..men jag saknar mina körkortskompisar jätte mycket!! men men vi ses igen! iaf..so whats up with michael? joo han har nu ett flertal spekulanter på neverland men vill att köparen ska kännas "rätt" liksom.. så iaf kanske han behåller de..och han just nu på iralnd med will för att jobba på sitt nya album som kommer i höst! vi får alla försöka stå ut tills dess!! Medans vi väntar kan vi ju lyssna på hans andra skivor just nu tex så är johanna inne i en beat it period. Jag vet inte exakt vad som hänt medans jag varit borta men tydligen har de varit nån slags av brand här på kavelbro.. aja och vad kan vi dra för slutsatser av de? Att den händelesen (kanske en mordbrand) inte fick någon liten rubrik i tidningen medans michaels återkomste är de som allt pratar om. Nu ska jag skriva om johanna allas frodelius hon är så smart den där johanna hon kan allt! hon behöver inte ens läsa på nåt innan! hon är bara smart av naturen medfödd kunskap! Hanna är ihop med tomas och bor i ryd hon har en bror och är söt. Arta!! har byt namn till melissa men för klassen kommer hon alltid vara lille arta haha :D Helen har idag försovit sig och åker från lidköping för att vara med på en liten lektion!! hon är flitig on ska senare flytta till gbg men går självklart kvar i klassen. Filip är idag lite småsur tyvärr eftersom hanna inte vill ge tilbaka en grej som ska sitta på hans penna..jag har en känsla av att det kan hålla på länge..men han blir säkert glad sen för de är mat snart. Ceder gillar skidor..maria är idag spårlöst försvunnen och rebeckan har slått i näsan ...
Sen vill jag bara säga att johanna har nu ett flertal gånger svikit mig på fredgarna och så även idag! man kan jag faktiskt början nån annan dag än den dagen som arbetet ska vara inlämmnat!!

Aja nu ska avsluta bloggen!! ha de så bra alla!!! Klassen power!! MEN framförallt michael power!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lovexxx Linda&Michael <3



Pajad hals och tappad röst

Hamen.. dags för ännu ett inlägg, det va ju ett tag sen men ändå. 
Onsdag idag då och vår dag inleddes som alla andra onsdagar med 1 timmes och 20 minuters kollektiv tortyr även kallas drycker. Som vanligt så skulle man skriva och rita och ha sig men vi fick även lukta på olika drycker, när det va 20 minuter så orkade jag inte va kvar längre så jag gick ut och pratade lite med rrezearta och ceder och dom andra från matte b.
 
Sen fortsatte dan med engelska där man skulle skriva nått om musik ja fattade inte så mycket men skrev iallafall om rosenström.  

Sen var det dags för estet och vår film uppgift gick la sådär idag hamnade i samma grupp som lisa och  det gick la sådär tror ja iallafall så hände det la inte så mycket på denna lektion tror ja.

På lunchen däremot så stod man och såg fram emot pannkakor och hade precis lagt ett lager på tallriken så kommer kyllen och säger att man ska käka i restaurangen det är nog första gången man blir besviken på det.
fiskgratäng och för hårda potatisar och sen nån kaka med grädde blev det, men sen så var ja tvungen att ta pannkakor också så jag snodde en och käka som efterrätt. 
 
Men nu så händer det grejer ja tror Nimon på nått vänster trycker till Hannas hals så att hon tappar luften får panik och måste till syster hon kom aldrig tillbaka till skolan men ja tror att hon överlevde iallafall. På grund av att Hannas hals paja och Amanda naturligtvis skulle till Göteborg så var vår samhällsgrupp nedskärd till 2 personer naturligtvis jag och lisa. 

På svenskan så skulle vi börja skriva om boken vi skulle ha läst ut  och det hade naturligtvis alla gjort.....lektionen gick ganska snabbt och smärtfritt. Efter skolan så lyckas jag åka buss gratis till resecentrum vilket var det bästa på hela dan. Och när man står och väntar på bussen så kommer Helen och Johanna och väntar det var ganska roligt att Johannas röst hade dött men den återuppstår nog snart så man slipper ta en kurs i teckanspråk menmen Helen fick agera tolk och lyckades nog bra tror jag menmen nu kommer ja inte på mer men ändå.... hade gött

RSS 2.0