Knistad!

Dagen började med att vi kom till skolan....som alla andra dagar. ...förutom lördagar och söndagar...för då får vi vara lediga för fröken:) Idag skulle vi åka till Knistad , OCH VI SKULLE FÅ FRUKOST. Dagen till ära var Linda sjuk:/..och Rrezearta var på god väg att åka iväg till Tanzania tillsammans med fröken...haaaajjemän.

Vi åkte tillsammans med vår kära "bussen" till Knistad. "för här kommer vi" Hanna guidade Johanna på vägen så att hon hade något att göra.



Väl framme på knistad trippade vår tillfälliga lärare Jhonny först. VI var laddade som fan för att vi äntligen skulle få äta den efterlängtade frukosten. Men vad fick vi när vi kom dit ?! En ramlösa! Vi visste inte om vi skulle skratta eller gråta! Maria hade hoppat över frukosten...Filip hade bara ätit en banan och Hanna och Helen var inte fega på att äta lite mer frukost. Men istället för vi lite äckligt vatten hällt i en flaska och lite tillsatt kolsyra!

Sen fick vi iaf sitta där och lyssna på Sylwester som var ägaren till hotellet. Han var en trevlig men rak man enligt Ceder...alla andra var livrädda och vågade knappt titta upp från golvet. Han hade en fin föreläsning om att Maria och Helen inte fick bita på naglarna.

När vi fick se bröllops svtien hoppade Hanna i sängen =D ..eller kanske inte..men tänk om hon hade gjort det!

Bussresan hem va vi jätte hungriga och trötta. Helen var glad som vanligt men Hanna hade hamnat i trotsåldern och Johanna hade inte lätt att ta hand om henne. Ceder satt brevid Jhonny och var extremt seriös. Filip var lite velig som vanligt och  Maria skrattade åt alla. Becca skrev sms!

Efter lunchen träffade vi vår andra vikarie Sofia. Det första hon gjorde var att svimma..men bara på skoj..och sen fick vi bullar. Maria fick för sig att  Sofias mamma var klassens mor-mor bara för att det var hon som hade bakat bullarna:P


Ett första inlägg på bloggen detta då:D Tänk vad Wilma(fröken) kommer att bli stolt över oss när hon kommer hem:) Nästa inlägg blir någon annans tur! All your love 


//

[lillooo doooodidooodi]-
(Hanna)  pusss! I morrn e det Filips tur:=)

 < Fröken 2

Kommentarer
Postat av: Möller

Jag skulle aldrig slicka på en offentlig toaring!!!

2007-03-05 @ 19:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0