Här kommer fredag!

Tja!
Idag bestämmde sig Möller och jag (Hanna) för att jag skulle skiriva blogg när jag kom hem för att slippa gå ut och gå:)
Dagen började med att jag mötte den alltid lika glada Möller i koridoren= ) Sen tyckte vi att vi borde kolla upp hur Rrezearta och fröken hade det i Tanzania så vi gick in och kollade det på resedagboken.  Johanna och Linda beundrade sitt färgspraklande blogginlägg från gårdagen.

Första lektionen hade vi ansvarsfull alkohol hantering. Då va vi så fulla att vi knappt kunde stå upp!!..speciellt Filip! Men vår snälla lärare Eva tyckte bara att vi va söta.

Lagom till lektion nummer 2 kom Filip och Möller på att  det är faktiskt bara en vecka kvar till Lennartz !! Alla klämmde i och sjöng "guld bruna ögon" och Alexander och Erik från HR2C underhöll med dans:=)

Vi hade nu kommit in på projekt och företagande lektionen och sitter och arbetar snällt i datasalen. Helt plötsligt brakar Filips stol ihop och han sitter på marken. Filip fick jätte ont och började gråta en stund men sen va det bra igen. Linda skrattade i cirka en halv timme efter denna händelse. Efter en stund kom Johanna, som hade vart och redovisat projekt ,och styrde upp allt kaos.

Hanna och Filip hade en mycket intressant match med en halstablett på golvet idag. DFet slutade med att Filip dödade den genom att trampa på den:O

När det va dags för lunch struntade Linda och Johanna i det och gick hem. Filip lunchade med Niklas, Hanna lunchade med Sander och Marie, och Mölle lunchade med Bella*2. Ceder sprang omkring och försökte imponera på ettorna. 

Eftter lunch slutade vi faktisk och Hanna och Möller bestämmde sg för att gå till rese. Men först skulle de förbi Prisma en stund. Hanna rammlade i en lerpöl och såg ut som en uteliggare. Detta tyckte Möller va så roande så att hon oxå rammlade i pölen. Nu blev det lite för seriöst och de gick in på Prisma för att torka av sig. Precis innan för dörren snubblar Möller på mattan oc välter ner en antik glasvas som hon senare kommer att få betala för. Hanna skämmdes för att ho hade dragit med sig Helen. Sen sprang Möller fram till kakfaten och börjar och ner kakor i fickorna! Hon skulle nämmligen få besök när hon kom hem. Sen tar hon hela kaffetermosen och trycker ner innanför jackan och låtsas sedan stå och se oberörd ut.

Efter att Hanna har begärt massa pengar på Prisma så går hon och Möller snabbt mot rese. De bestämmde sig för att rulla nedför backen i bolongerskogen för att ha lite roligt på vägen. De ser altså inte lika söta ut som vanligt vid de här laget, så när de kommer in på rese svimmar en tant av deras åsyn. Möller bestämmer sig för att kasta henne i fontänen så att hon vaknar till:=)

När Möller sedan står och ska me 5.an bussen står Hanna med en vit näsduk och gråter för att hon inte får följa med. Men visst kan väll vi Möller!  Det här ska dom få faan för<!!!

Pussa! Ha det underbart i helgen nu alla:D //

[lillooo doooodidooodi]-

GLÖM INTE: VI KAN INTE LEVA UTAN LÖSGODIS


Kommentarer
Postat av: Möller

HAHAHA! fan vad kul vi hade när vi gick till rese, speciellt på Prisma(lite pinsamt)!!

2007-03-09 @ 14:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0