Göteborg

Lördagen startade med att man skulle pallra sig ner till göteborg för denna stora mässa.  Och vi va 4 pers som drog iväg Filip, Johanna, Helen och Helens kompis. Vi åkte med ett tåg till falköping för att sen byta till ett tåg mot göteborg förövrigt så skulle Erik också ner dit fast han skulle köpa skor.

Resan ner gick snabbare än förväntat tyckte jag och väl framme så behövde vi bara hoppa på en spårvagn som tog oss till svenska mässan.

Svenska mässan är riktigt stor faktiskt och det va riktigt mycket folk där så man fick väl trängas lite men annars så gick det bra, och gratis saker fanns det gott om :D . Men när vi har gått omkring där inne ett tag så händer nått förödande vi tappar bort Helen och hennes kompis fy fan det va ju omöjligt att hitta dom vi ringde typ 4 gånger men inget svar så vi besämmde oss för att åka upp till övervåningen för att se om vi såg dom men nehe det är ju omöjligt att se dom där nere, stort som fan och en jäkla massa folk satte stopp för det. Vi ringer en gång till och tur är väl det dom svarar och till slut så hittade vi dom nånstanns borta vid dalarna. Vi besökte förövrigt Thailand, England,Italien några hotell och flygplan idag så man va ganska trött när man skulle hitta ut. Då händer en annan förödande sak hittar man ut? nej man vela omkring där ett tag innan man ens kom in närheten av dörrarana fy fan säger ja bara.

Menmen ut kom vi och på spårvagnen tillbaka så såg vi fullt av Ceders favoritfolk Chilienare Det skulle va fotbolls ´match mellan Chile och brasilien på ullevi då så det var en del sånna där. Johanna hade även en livlig disskusion med nån kärring på spårvagnen. 
Tillslut så kommer vi till stationen och när man väntar på tåget så käkar man baguette riktigt god faktiskt.
Nöjd var man nog iallafall speciellt med våra tuffa kepsar. 

Tågresan hem gick ganska långsamt men vi uptäckte att man kan åka tåg på mer än ett sätt iallafall och somliga uppskattade detta mer än andra. Menmen till skövde kom vi iallafall med en jäkla massa gratis saker rikare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0